pelaguu.blogspot.com

sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Korttiaskarteluja

Hei, mun olikin pakko tulla moikkaamaan teitä, kun muistin, että on eräs postaus tekemättä, jota olen aiemmin lupaillut. Ja tänne on tultava, koska eihän Teitä ja tätä paikka voi jättää. :)

Sää on ollut tasaisen harmaata, pilvistä ja lauhaa, sekä hyvin vaihtelevaa. Kyllä yhteen viikkoonki saattaa mahtua ihan tuota kaikkea ja vielä kovia pakkasia ja lumisajetta. Käytiin parhaimmillan siinä -40... paikoin. Ei ole innostanut lähteä mitään kuvaamaankaan, kun harmaa ilma ja lumen töppyrässä kahlominen tai kovissa pakasissa kipristeleminen ei ole oikein houkutellut. Ja muutenkin kun tuo elämä on vähän heitellyt, puolelta toiselle.

Tosiaan lupailin kertoa uusimmasta harrastuksestani, korttiaskarteluista. Sillai olen nyt tehnyt näitä, että kun on omia tilaisuuksia tullut, juhlia, synttäreitä jne. Niin olen väkertänyt kortin kasaan. Korttiaskartelu lähti oikeastaan siitä liikkeelle kun selailin blogeja ja vähän tilasinkin itse tehtyjä kortteja Viipulalta, niin innostuin, että miksipäs en minäkin voisi kokeilla. Ja ensimmäinen tilaisuus siihen tuli viime kesänä kun miehen sukulaistyttö valmistui ammattiin. Tein siis hänelle tämän kortin.
Lisää kortteja alkoi valmistua myöhemmin, kun tuli lisää synttäreitä...

Sitten valmistui "Onnea uuteen kotiin" -kortti.


Loppusyksystä valmistui vielä Hello Kitty -synttärikortti.
Tälläisiä aloittelijan väkerryksiä..
Voin tehdä kortteja tilauksestakin, niistä materiaaleista mitä kulloinkin sattuu olemaan, saatan sortua tilamaan lisämateriaalejakin.. ;). Kortille hintaa 4e/kpl. +postit.


Ps. onkos teiltä muuten se "lukijat-gadget" kadonnut tuolta sivupalkista? Mulla ne on hävinneet tuhkatuuleen, tietääkö tämä sitä, että se on nyt poistunu kokonaan.. Silti Bloggerin lukulista päivittyy kokoajan.. Kummallista..

6 kommenttia:

 1. Hienoja kortteja olet tehnyt. Tekis mieli tilata, vaan aika hinnakkaiksi tulevat, kun vielä postimaksutkin kallistuvat ensi kuussa.
  Nyt on lauhaa täälläkin, vaan luvattu on taas pakastuvaa. ei se ole hyvä mitenkään, nyt on liukasta, vaan sitte pakkasella jäätyy. Voi kun sais olla vaan kotona "vällyjen alla" koko talven ja sitten herätä kun on kevät :) Hyvää talven jatkoa ja kevään odotusta!
  Jännästi jotain välillä katoaa ja sitten taas ilmestyy :)

  VastaaPoista
 2. Oioi, kuinka hienoja kortteja ♥

  VastaaPoista
 3. Kauniita kortteja oletkin tehnyt. Minä taas en saa kävijämäärää näkymään etupalkissa. No onneksi näen kävijämäärän tuolta tilastoista.

  VastaaPoista
 4. Kauniita kortteja ja persoonallisia.
  Ainakin nyt näkyy kaikki jäsenet eli blogiisi liittyneet. Sitäkö tarkoitit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep sitä, pitää katsoa huomenna koneella näkyykö. En usko että selaimestakaan on kiinni kun aiemmin on näkynyt. Joittenkin blogeissa se näky, joittenkin taas ei... En tiedä, outo juttu, mutta lisää selvinnee huomenna.

   Poista
 5. Kyllä minä myös näen Jäsenet ongelmitta.
  Samanlaiset taitaa olla kelit täälläkin päin. Lauha vaihtui tänään kipakaksi pakkaseksi, joten sisäpuuhasteluun minäkin siirryn. Kortteja en osaa tehdä, mutta kirjeitä kirjoittelen.
  Sinulla on kivaa puuhaa korttien kanssa ja aikaansaannos on erittäin nättiä.

  VastaaPoista

Kommenttisi on minulle tärkeä! Kiitän sydämestäni, että kommentoit! ♥ ♥ ♥