pelaguu.blogspot.com

sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Joulun odotusta..

Viikko on taas vierähtänyt. Aika kuluu kuin siivillä, niin töissä kuin kotiaskareiden parissa. Niin, että töitä. Jep, töissä on mennyt ihan mukavasti, ja uutta jaksoa pukkaa.. :) Katsotaan nyt rauhassa mitä siitä tulee ja annetaan mennä omalla painollaan, mutta tähän astiset kokemukset ovat positiivisia.

Joulukin se lähestyy, vaikka ei sitä taas uskois. Parhaani mukaan yritän EI niin jouluihmisenä virittäytyä tunnelmaan. Tilasin mallin vuoksi ja joulufiiliksen lisäämiseksi Kotivinkin joululehdet. Vielä en ole ehtinyt kokonaan selata ekaa lehteä läpi, toinen numero tulee myöhemmin, mutta hyvässä alussa kera pipareiden ja glögin. Tuo glögikin on nimittäin lojunnut tuolla jääkapissa viikkoja ja nyt rohkenin sen avata, jospa ottaisi hetken aikaa itselleen iltasella TTK:n finaalia katsoen ja glögistä nauttien. On muuten epäreilua, että sekin päättyy, mielelläni olisin seurannut pidempäänkin sitä. Kävimme myös virallisessa joulukaupungissa Rovaniemellä eilettäin shoppailemassa joululahjoja ja muuta itselle tarpeellista. Meille tämän perän asukkaille sellaiset ykkösshoppailu paikat ovat juurikin Rovaniemi sekä toisena Kuusamo, Kemijärven lisäksi. Eilettäin siellä, siis Rovaniemellä, vietettiin kauppakeskusten joulunavausta sekä kävelykadulla kulki Joulupukin johdattamana jouluparaati. Jos rehellisesti saan sanoa, mielestäni jouluparaati oli vaatimaton, itseasiassa odotin enemmän ja pidempää letkaa.. Mutta joulua kaikki tyyni, joululaulujen soidessa pukki yhdessä miss Rovaniemen kanssa johdatti joukkojaan pikkupakkasessa ja auringon paisteessa. Meijän kylällä joulunavaus on parin viikon päästä, sitä odotellessa tunnelmakuvia eiliseltä.

Ikkunashoppailuja ja joulun tunnelmaa..
Mukavaa joulun odotusta sinulle!10 kommenttia:

 1. Virallisesti joulunavaus lienee suoritettu yhdellä jos toisellakin paikkakunnalla pitkin Suomen maata. Myös täällä etelässä. Joulutavaraahan kaupoissa on ollut jo pidempään. Jouluun virittäytyminen vaatii kyllä tällaiselta aikuistaloudelta aikamoista työstämistä. Ehkä se siitä, onhan tässä vielä aikaa.

  VastaaPoista
 2. Siitäköhän se sitten johtuu.. Kun joulutkaan ei tunnu enää jouluilta, ei ne tunnu samalta kuin silloin ennen lapsena.

  VastaaPoista
 3. Niinpä se joulunavaus on ollut eilen täälläkin. Ilotulituksen sentään olivat myrskyn takia joutuneet peruuttamaan. Johan nuo joululaulut raikaa kaupoissakin ( ei vielä tarviis)
  Mukavia työpäiviä sinne pohjoiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Einoko se teilläki pyörähti..? Joululauluja en ole vielä kuullut eilen näin ekat hyasintit kaupassa teki jo mieli ostaa.. Mutta jätin vielä olisihan se aika aikaista.

   Poista
 4. Joulua en tahdo vielä ajatella. Ensin pitää päästä asettumaan talvelle kunnolla. Tulin vaan sanomaan että tykkään tuosta yläbanneristasi. Se sopii taustan ja koko sivuston tyyliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos seita! Pika pikaa sen viikonloppuna väsäsin kun on ollut aikeissa tehdä siihen talveen sopiva banneri. Kyllähän se näin on että tuntuu että se jouluhössötys tulee yhä aikasemmin.. Ehkä liiankin mutta tosi on että jouluun on enää kaksi viikkoa.

   Poista
 5. Mukavaa joulunalusaikaa myös sinulle!
  Kyllä se joulufiilis tulee itsekseen pikkuhiljaa kun joulu lähestyy. Tietysti sitä voi jouduttaa juurikin joululehdillä, glögillä ja pipareilla;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän se tästä kun vähän pinnistää. Jouluverhot vaihdettu, kyntteliköt ikkunassa.. ;-)

   Poista
 6. Minä taas olen aina ollut jouluihminen ja joulun valmistelu on ehkä sitä parasta, kuin myös se, kun perhe kokoontuu sitten H- hetkenä yhteen. Oikein hyvää adventti- ja joulunaikaa sinulle.

  VastaaPoista

Kommenttisi on minulle tärkeä! Kiitän sydämestäni, että kommentoit! ♥ ♥ ♥