pelaguu.blogspot.com

torstai 21. helmikuuta 2013

Päivitystä puutarhabloggaajien kesätapaamiseen


Puutarhabloggaajien tapaaminen olisi edennyt jo siihen vaiheeseen, että kyselin jo Särkän perennataimistolta sopivaa ajankohtaa vierailla taimistolla. Ja siellä olikin jo jotain päiviä tai viikonloppuja jo varattuna tai oli ryhmiä tulossa kesäkuulle.. joten ajattelin, että olisiko sillai kiva, että ei olisi mitään isoa ryhmää samaan aikaan kuin ollaan paikanpäällä, että varataan jo hyvissä ajoin sinne miittiinkiä. Eli päiväksi olisi nyt tulossa pe 14.6. ja kellonajaksi ehkä klo 11. Kuinka monelle tämä olisi ok? Juhannusviikolla vierailuvat eivät ole mahdollisia. Ja ennen 10.6 kuulemma ei kannata tulla, jos haluaa nähdä kukkivia kukkia ja istutuksia. Melkeinpä ainoa mahdollisuus olisi siis tuo päivä. Vierailuun kannattaa varata 2-3tuntia ja haluttaessa lähettävät myös taimiluetteloita, joista voi varata jo etukäteen taimia. Tai sitten joku ilta-aika, jolloin ei olisi tuota allaolevaa puutarhavierailua.

Ja sen jälkeen, jos kiinnostusta ja innostusta vielä riittää voisimme käydä (kenen matkan varrelle sopii) Pionin puutarhassa, Pietarsaaressa. Kaiketi näinhän se kutakuinkin Pioni oli? :) Hän on lupautunut esittelemään meille puutarhansa ja tarjoamaan ilmeisesti jotain pientä purtavaa. Periaatteessa, olisimme kutakuinkin noin kello kolme tai neljä (tällä aikataululla) Pietarsaaressa. Joten jotain ruokailuakin siihen voisi järjestää.

Muuta ei ole tällähetkellä tapaamiseen suunnitteilla. Nyt edelleen toivon niitä kommentteja ja ehdotuksia!!

24 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyvältä, ajankohta myös!!! Kunhan varmistuu, minäpä mainostan tapaamista myös blogissani =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän se varmistu. Riippuu vain siitä että kunhan kellään ei satu perjantaiksi töitä ettei pääse.. Siihen nyt odotan kommenttia. Sitten varaan myös ajan särkältä ja teen sitten taas uuden sellaisen "virallisen" tapaamispostauksen.

   Poista
 2. Olisi kiva päästä, mutta en tiedä vielä ollenkaan kesälomasta mitään. Ilmoittelen myöhemmin pääsenkö tapaamiseen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä juttu. Varmaan vielä pyydän myös ilmoittautumisia sitten myöhemmin myös s.postilla.

   Poista
 3. Lomalla ollaan silloin, joten todennäköisesti sopii. Ihan Pietarsaareen asti ei tarvi ajaa, jos pohjoisesta päin meille tulee, asun Marinkaisissa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok. Hyvä juttu! Laitetaan vierailu myös puutarhaasi.. jos meillä vain aika riittää. Mutta nyt ainakin näyttää, että voitais ottaa se myös ohjelmaan mukaan. Ja laskin tosiaan että se ois ehkä noin klo 16, kun voitaisiin olla siellä ja sitä ennen ois varmasti se ruokailu. Mutta voidaan katsoa tätä myös sitten paikanpäällä. Mutta mielelläni otan kommentteja vastaan siitä että kuinka moni olisi halukas vierailemaan Pionin puutarhassa. :)

   Poista
  2. Eihän sinne olekaan kuin noin reilun tunnin matka! :) Laskin vielä uudestaan googlemapsin avulla. Tulemme ilman muuta! :) Ja sillon ei ehkä tarvis sitä ruokailuakaan ennen puutarhavierailua. Mietin vielä.. täytyy olla yhteydessä varmaan sitten s.postillakin.

   Poista
 4. Ihan varmaksi nyt on vaikee sanoa sinne asti, mutta luulisin että tuo päivä käy mullekin. :) Mulla onkin jo Särkän luettelo, siellä on paljon, vaikka mitä mielenkiintoista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin minäkin sen ajattelin, että monella vielä vaikea sanoa niin kauas töitä ym. Mutta siellä oli niin täyttä jo Särkällä että varaan jo alustavasti nyt tuon päivän.

   Poista
 5. Minä myös yritän järjestää niin että pääsen ainakin tuonne Särkälle mukaan. Varmistellaan vielä lähempänä tuota ajankohtaa. Täytyykin tutustua Särkän tarjontaan hieman etukäteen... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä juttu! Haluatko satu särkän kuvaston? Voin lähettää niitä postissa, sitten kun kuvastot saapuvat minulle. Huom! Pyydän myöhemmin myös sitten s.postilla ilmoittautumista tapaamiseen.

   Poista
  2. Kyllä mulle saa kuvaston lähettää =)

   Poista
 6. Hei, huippua päästä Pionin puutarhaan ja mehän voitaisiin siellä siten herkutella nyyttäriperiaatteella, jkainen tuo jotain ja jos Pioni keittää teetä/kahvia ja kylmää juomista.
  Esim salaattia, piirakkaa yms voitaisiin tuoda.

  Laitan omaan blogiin jo mainoksen ja mainostetaan sitten lähempänä lisää!
  Huippu kivaa!!!!!!!!!!!!!!1

  Ootte ihan parhaita kun ootte pannu töpinäksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea tuo nyyttärijuttu. Kuinka monella olisi mahdollisuus kuljettaa jotain pitkiä matkoja?

   Poista
 7. Särkälle minäkin voisin tulla jos mukaan mahtuu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtuu mahtuu!! Kaikki mukaan vain! Ei ole osallistujarajoitusta. :)

   Poista
 8. Minäkin voisin osallistua, matkaa yhteen suuntaan kertyy 250 km, mutta eihän se ole mikään matka kesäkeleillä ja näin mukavan tapaamisen vuoksi! Olen kuulolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Maria, ilman muuta! Minulla matkaa yhteen suuntaan kertyy 400km, jatkamme jokatapauksessa siitä vielä pietarsaareen tai ainakin kalajoelle asti, mieheni kans. Pitänee vähän miettiä sitten sitä aikaa että jos myöhentä klo 12. Teen sitten vielä postauksen missä pyydän ilmoittautumista s.postiini. Mutta vielä odotellaan varmistusta Särkältä.

   Poista
 9. Minä kanssa luultavammin pääsen Särkälle mukaan! Jihuu, kiva tää juttu!!=) Illat olen töissä, joten en sinne Pionin puutarhaan ehdi, harmittavasti.

  VastaaPoista
 10. Hyvältä vaikuttaa! Laitan kalenteriin heti, niin tiedän etten ota sille päivälle mitään muuta ohjelmaa. Kiva kiva!! (Ja heti tästä suoraan Särkän sivuille haaveilemaan..)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vain! Hyvä juttu, laittakaahan kaikki muutkin, ei muuta sille päivää. :) Haluatko Vianna myös Särkän taimikuvaston? Laitan niitä halukkaille kun ja jos saapuvat minulle.

   Poista
 11. Vau :). Täällä suunnitellaan tällaista. Särkän taimisto ei ole mahottoman kaukana meiltä.
  Meillä on silloin n.2 kk ikäinen vauva, joten en uskalla luvata mitään. Mutta sinnehän pääsee, vaikkei erikoisesti lupaile ja suunnittelekaan etukäteen. Kuokkimaan ;).
  Katson, millainen ilma jne. Laitan korvan taakse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain!! :) Ilman muuta tulet, ihanan pienen nyytin kanssa, eikä tarvi kuokkimaan tulla, tuut vaan! ;) Olisi mukava nähdä ja tavata! Palaamme asiaan lähempänä.

   Poista

Kommenttisi on minulle tärkeä! Kiitän sydämestäni, että kommentoit! ♥ ♥ ♥