pelaguu.blogspot.com

maanantai 9. heinäkuuta 2012

Heinäkuun helteitä

No nyt on ollut jo parina päivänä hieman lämpimämpää, ja se onkin ajanut työhommiin ja harrastuksiin. Eikä nyt oikeastaan ihan hirveästi ole päivitettävää. Sitä vaan ollaan oltu taas poissa kotoa pari päivää ja sillä välin on ehtinyt porkkanat kasvaa, tomaatit kasvaa, kurjenpolvi on alkanut kukkimaan.. Ai niin ja mesimarjakin kukkii. Saa nähä kun on niin hentula, (miten ikinä niistä niin hentuloita saankin) että miten alkaa tulla marjaa. Niistä kun on hengissä enää 2. Tarvivat ilmeisesti kaveriksi kolmannenkin. Mutta katsotaan.

Tässä on niin monta projektia nyt työnalla, että kuviakin on tulossa lisää myöhemmin.
Että jospa niitä hellepäiviä tulisi vähän lisää, yleensä silloin haluttaa vain ulos, reissuun tai muuta vastaavaa. Nytkin aamulla aurinko näyttäytyi niin komeasti että tiedossa oli auton pesu ja siivous, eikä leipomista. Nyt sitten meni taas pilveen.

Kesäkoira Roosa.

Kesäleimu kukassaan.

Kurjenpolvi. Samassa kasvissa oli sekä tätä tummemman sinistä että sitten hieman vaaleampia vaaleanpunaisia kukkia.

Mansikka kukkii! Yllätyin positiivisesti. Alkukesästä näytti että pieni muutaman tupsun mansikkapenkki, ei ala edes kasvamaan, hyvin pienet oli alut silloin. Mutta kas, kameran kanssa pyörittyäni, löysin mansikan kukan ja nuppuja.

Kotkansiipisaniaisia vasten sinitaivasta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle tärkeä! Kiitän sydämestäni, että kommentoit! ♥ ♥ ♥