pelaguu.blogspot.com

keskiviikko 16. syyskuuta 2020

Syksyn uudet tuulet

 Syksy on tuonut mukanaan uusia tuulia. Tämä tähän astinen eletty elämäni on tuonut minut tähän hetkeen, uusi ryhmämeditaatio- ja rentoutusharjoituksia tarjoava yritykseni on syntynyt ja se kantaa nimeä Hetki metsässä.

Keskitymme harjoituksissa rentoutumaan ja kuuntelemaan omaa itseämme metsän keskellä pienryhmissä. Omien kokemusteni ja henkisen matkani kautta olen tullut nyt tähän hetkeen. Samalla muutan blogini nimen. Se on nyt Hetki metsässä. Se kuvastaa tällä hetkellä enemmän sitä mitä teen, sitä mihin pyrin. Ennen blogini nimi oli Kaaos kukkaruukussa, nyt hallitusta kaaoksesta pyritään sisäiseen rauhaan mm. etsimällä sitä luonnosta. Elämä on matka. Se on oppimisen matka. Kokoajan opin ja koen lisää ja uutta. Ja jo aika pitkän ajan olen kysynyt itseltäni, että kuka olen ja miksi olen täällä.

Hetki metsässä. meditaatiohetket järjestetään Sallassa. Joitain lähetyksiä pidän Zoomin kautta, nettisivuilta niistä myöhemmin lisätietoa.

Oikeastaan koko blogini matkan ajan luonto on liittynyt vahvasti tekemiseeni ja puutarhan laitto, mutta puutarhan laitto on jäänyt vähemmälle ja luonnossa oleminen saa erilaisia muotoja.

Youtubessa on nyt Hetki metsässä. esittelyvideo. Lisäksi siellä on myös toinen uusi video Sallan keskustasta. Myös Youtube kanavani nimi vaihtuu, uusi nimi on Hetki metsässä.
Hetki metsässä. nettisivut avautuvat myös pian.Kuvassa Märkäjärvi, Sallassa. Kuva on otettu Dronella DJI Mavic mini. 


Hyvää syksyä!

8 kommenttia:

 1. Onnea uuteen matkaan! Kuulostaa hyvältä :-)

  VastaaPoista
 2. Paljon Onnea uuteen yritykseen! Metsässä on minustakin niin rentouttavaa ja rauhoittavaa. Nyt syksyllä olen käynyt marjassa ja vaikka marjoja olen saanut "vähän", sieltä saa niin paljon muutakin hienoa.
  Tänään kävin rannalla ja laineiden liplatus tuntui niin hienolta ääneltä myös. Se ei vaan ihan tallennu kännykkään samanlaisena :)
  Hyvää jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Kuulostaapa hyvältä! Paljon onnea ja menestystä tulevaan. Elämä on tosiaan oppimista, eikös vanha sanonta sanokin: oppia ikä kaikki tai jotain sinnepäin.

  Kuulostaa että olet päässyt tasapainoon itsesi ja elämäsi kanssa, se on hieno juttu ja olen iloinen puolestasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ainakin matkalla siihen, kohti tasapainoa. :)

   Poista

Kommenttisi on minulle tärkeä! Kiitän sydämestäni, että kommentoit! ♥ ♥ ♥