pelaguu.blogspot.com

keskiviikko 18. huhtikuuta 2018

Arvontamuistutus, lisäys palkintoon ja jatkoaika

Heipä hei!

Tulin taas muistuttelemaan synttäriarvonnasta mun blogissani ja siihen liittyvistä muutoksista. Ensimmäinen muutos on, että aiemmasta poiketen lisäsin hieman jatkoaikaa arvonnan päättymiseen, koska hankin vielä yhden palkintovaihtoehdon ensi viikolla lisää tähän niin ehdin sen sitten kuvata ja laittaa tännekin ehkä. Toinen on siis se, että olen lisänyt palkintoon tavaraa ja nyt siellä on raaka-suklaata ja Marimekon servettejä. SIIS HOX! HOX! palkintoon lisäys raakasuklaata ja servettäjä. Lisäksi ostan vielä ensi viikolla, kunhan pääsen kunnon markettiin, jonkin vaihtoehtoisen kirjan vielä tuohon, jos siis ei halua mitään noista kirjoista, voi ilmoittaa ettei halua mitään noista vaan vaihtoehtoisen kirjan, eli jokin puutarhalehti, tai aikuisten värityskirja sieltä olisi tulossa vielä lisäyksenä tähän. Semmoista tähän keskiviikko päivään ja ainiin juu, hox!! Se arvonta-aika on myös siis muuttunut ja uusi päättymispäivä on 29.4.2018 klo 20.00.

Ei muutakuin klikkailemaan arvontaan ja kommentoimaan sinne tästä tai alla olevasta kuvasta, jossa näkyy uusi arvonta-aika. Vaihdan kuvan myös arvontapostaukseen ja sitä voi linkittää sitten omassa blogissa. Onnea arvontaan! Kiitos jo tässä vaiheessa tulleista onnitteluista ja kommenteista, lämmittää mieltä.
Nämä lisätty palkintoon. Entäpä tuo palkintoiden alla oleva, kiinnostaako se sinua? ;) Vastata voit tähän, mutta arvontaan osallistu tuolla arvontapostauksessa.


2 kommenttia:

 1. Raaka-suklaata en ole maistanut ,ois kyllä kiva maistaa.Alla on jotain punaista,joka kyllä kiinnostaa.
  T:Tytti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alla oleva on huivi, mutta se ei nyt toistaiseksi sitten liitykkään arvontapalkintoon. Tytti, huomioithan, että tämä kommentti ei osallistu nyt arvontaan. Osallistuaksesi arvontaan klikkaa itsesi 6-vuotis arvonta-postaukseen ja kommentoi sinne.

   Poista

Kommenttisi on minulle tärkeä! Kiitän sydämestäni, että kommentoit! ♥ ♥ ♥