pelaguu.blogspot.com

torstai 30. marraskuuta 2017

Totuuksia - Kerro itsestäsi jotakin -haaste

Bongasin jokin aika sitten Bikken pilttuu -blogista tämän hassun hauskan Kerro itsestäsi jotakin -haasteen, ja ajattelin siihen nyt tarttua tässä aikani kuluksi.. välissä ehkä näinkin, ettei aivan kiireettä kokoajan ole - syystyöt, joulukiireet, korttiaskartelut jne. Aloitetaan.


Herkku- ja inhokkiruokani..
Herkkua on puuro, arkena kaurapuuroa ja nykyään kyllä enemmän herkkua on pyhäpuurot, riisipuuropäivä, tai kauralesepuuro, koulussa oli ohrasuurimovelliä ja sämpylää, se oli paras päivä! Olen aina, lapsesta asti, ollut puuroihminen. Inhokkiruokani on maksalaatikko ja puolukka. Minut on koulussa pakotettu syömään puolukkasurvosta, niin eipä oo sen jälkeen enää maistunut puolukat, kun ei maistunut sillonkaan. Inhottaa mulla kyllä ne kauppoihin tulossa olevat hyönteisruuatkin, yök, en kyllä pystyis syömään. En vois koskia pitkällä tikullakaan, mutta makuasioista ei voi kiistellä!


Kahviherkku, jolle sanon kyllä..
Juhlapäivät ja ajat on ihan parhaita. Nyt maistuu oma tekemä joulutorttu ja aina on kiva kokeilla uutta, joitakin kokeilee vaan kerran, jotkut jäävät elämään ja niitä tekee useamminkin. Mokkapalat ovat hyviä! En ole nykyään oikein kääretortun tai tavallisen täytekakun ystävä, kyllästynyt ainakin vaihteeksi olen niihin, joitain twistiä pitää olla vanhassa tutussakin, muttei joulutortussa.
Kahviherkku, jolle sanon ei..
Kääretorttu


Telkkariohjelma, jota katson..
Emmerdale (ja satunnaisia suomalaisia ohjelmia, joista tulee ehkä 10 jaksoa miksi niitä nyt kutsutaan sitten.. posse, kauneuden hinta, maajussille morsian, salatut elämät menee samalla somea selatessa, apua myönnän kauniit ja rohkeatkin menee toisella silmällä jumpan ja kotitöiden ohessa.. jne)


Telkkariohjelma, jota en katso..
Jännitys- ja rikossarjat, sotaohjelmat, liikaa jännitystä ja semmosta, menee yöunet, ei kiinnosta, ne on mun miehen heiniä.


Inhokkisääni..
Varmaan vesisade ja semmonen porottava kuumuus. Ja lumisade tai oikein märkä räntäsade talvella. Sillon ei oo kiva koiran kanssa käydä kävelyllä. Ja pakkanen, tulipalopakkanen ehottomasti!!


Lempisääni..
Lämmin kesäpäivä. Ennen en tykänny kesästä, kun sillon on ötököitä, en vihaa mitään muuta niin paljon kuin ötököitä, hyi, hyi, hyi! Ja syksyn ruska on parasta! <3

Tästä menetän hermot..
Varmaan aika monestakin asiasta.. mutta mitään yksittäistä en nyt tähän keksi.


Tästä rauhoitun..
Metsä ja luonto. Ja se, että pääsee vaan välissä pois kotoa, shoppailemaankin.
Kamalin ja paras aika vuorokaudesta..
Kamalin on yö, tai se alkuilta kun pitää mennä nukkumaan/laittaa nukkumaan. Monet asiat tekee siitä pelottavaa. Se ei ole enää nykyään minulle itsestään selvyys, että nukutaan. Olen omannut aina hyvät unenlahjat, mutta sittemmim sekin on romuttunut. Paras, nykyään kuitenkin on, kun tykkään ihan iltapäivistäkin ja illoista, kun on hyvää ohjelmaa jne. ennen olin aamuihminen, nykyään on vaikea mennä nukkumaan, ja nukkuu sitten pitkään. Ristiriitaista vai mitä? Kyllä se päiväkin on ihan ok, jos on miellyttävää tekemistä.


Huonoin (surullisin) ja paras mieliala..
Parashan on tietysti sopu kaikkien ihmisten kanssa, ja iloinen mieli. Huonoin kun tulee riitaa miehen kanssa.


Kodin turhake..
Hiustenkuivaaja? Enpä juuri käytä.


Kodin paras tavara
Imuri. Ilman sitä en voisi elää. Ja mikro ja hellakin on ihan ok!


Vaate, jota en suostu laittamaan päälle..
Jotain liian paljastavaa. Joku huumorijuttu, en oikein keksi kyllä mitään muuta tähän.


Lempivaatteeni..
Raitaneule ja gollari/trikoohousut.Haju, jota en kestä..
Päivällä n. klo 15 meillä syödään päivällinen ja jos mies on ollut myöhään töissä tai muuten, ja illalla jo paljon päivällisen jälkeen lämmitetään ruokaa mikrossa, jossa on lihaa ja pottuja, ja kun se ruoka-annos otetaan pois sieltä mikrosta, se haju leviää ympäri asuntoa, niin en tykkää siitä. Voimakkaat hajut kotona muutenkin ärsyttävät ja inhottavat kun kokoajan pistää nokkaan joku haju, ei ole sietokykyä monillekkaan asioille mulla, mutta yksi niistä on voimakkaat hajut lähinnä kotioloissa, nukkuessakaan en jaksa haistella kokoajan jotaki hajua.


Parhaita tuoksuja..
Koira. Meijän oma karvaturri. Se ei ole semmonen ulon haju, vaan se on koiran tassuhaju. ❤ Tiedän, että se on vielä täällä, tiedän, että on elämää, silloin kun tunnen tuoksun nenässäni. Meijän koiravanhus, 9v. Joka ei vanhakan vielä oo, mutta raukka pitää jo nostaa sohvalle ja sängylle, kun siellä hän asustelee.

Meijän vanhus, cairnterrieri Roosa "Eräpirtin Saimi"Kamalin luonteenpiirre ihmisellä
Ilkeämielisyys, ylimielinen ihminen. Vinoilu.


Paras luonteenpiirre
Ystävällisyys

Elettäis vaan kaikki sovussa, ei ois riitoja ja sotia.
Nappaapa mukaasi tästä haaste ja paljasta pala itseäsi meille! Hyvää loppuviikkoa kaikille, viikonlopun odotusta ja ensimmäistä adventtia!

8 kommenttia:

 1. Hihhii, mukavia vastauksia. Monesta huomaan olevani täysin erilainen :) Mut ei se mitään. En tykkää puuroista yleensä, mutta se voi olla ihan ennakkoluuloa, vai oisko kouluajan huonoja muistoja pohjaanpalahtaneesta ohrapuurosta :)
  Sit mulle on paras hetki päivästä, kun saa mennä illalla sänkyyn nukkumaan kauniiden lakanoiden väliin. Vielä jos sattuu olemaan oikein hyvä kirja iltalukemisena...:)
  Toivottavasti löytyy sullekin hyviä hetkiä ja ihanaa joulun odotusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis kyllä mulla on paljonkin hyviä hetkiä, toivottavasti ei tullut sellaista kuvaa että olen "ankeuttaja", aina Inkeri ankeinen putous ohjelmasta. Siis joo mullakin oli ennen tuo että oli ihana mennä puhtaisiin lakanoihin nukkumaan, mutta ei enää nykyään, en saa siitä minkäänlaista hyvää mieltä. Asiat muuttuu ja niihin on oma syynsä miksi asiat ovat muuttuneet, niistä en halua sen enempää kertoa. Ehkä otsikoksi olisi sopinut, paljastuksia. Kiitos!

   Poista
 2. Mukavia vastauksia, osaan vastauksista samastuin, mutta näin sitä huomaa, miten olemme kaikki erilaisia. Sitähän se rikkaus on. Riitely, kyttääminen, ilkeily ja pahansuopuus yleensä on niin huonoja ja raskaita asioita ihmisissä. Siitä en tykkää

  VastaaPoista
 3. Olipas mukava lukea vastauksiasi. Monia samoja asioita huomasin itselläkin olevan. Juuri tämmöiset haastattelut ovat kivoja, jos varsinkaan ei halua itsestään ihan kaikkea paljastaa, vähän riittää. Taidanpa napata tästä itsellenikin . .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa mukava kuulla. Täytyykin tulla sitten lukemaan myös sinun vastauksia. Kiitos!

   Poista

Kommenttisi on minulle tärkeä! Kiitän sydämestäni, että kommentoit! ♥ ♥ ♥