pelaguu.blogspot.com

maanantai 30. lokakuuta 2017

Happy Halloween!

Moikka! Vaikka en Halloweenia itse vietäkään niin aina pitää kokeilla jotain Halloween reseptejä. Ja yleensäkin kun on "juhla" tai jokin pyhä ja siihen liitetään jokin ruoka niin pitää aina kokeilla niitä. Tällä kertaa kokeiluun pääsi Halloween kuppikakut. Ja oh hoi mikä sokeriöveri näissä kuppikakuissa piilikään, oi kamala, hampaat ihan suli. Tuohon kuorrutukseen tuli paketti tomusokeria, en oikeestaan tajunnu ennenku aloin tekemään miten paljon niihin oikeasti tulikaan sokeria, mutta meni niin menköön. Saa nähä kuka ne pystyy syömään. Mietin myös vaihtoehtoista kuorrutusta, siis sellaista johon tulisi paketti tuorejuusto mutta ei noin kamalasti tomusokeria. Ois kiva kuulla, jos sellainen olisi. Ohjeessa käsketään laittaa appelsiinituorejuustoa, laitoin kinuskituorejuustoa sen sijaan. Ohje niihin löytyy K.Ruoka sivustolta ja varmaankin uusimmasta Mitä tänään syötäisiin -lehtisestä.

Tosin olen taas vähän myöhässä, osa on viettänyt Halloween juhlia jo menneenä viikonloppuna, vaikka oikea päivä onkin vasta huomenna. Mutta hyvää Halloweenia ja lokakuun lopetusta, talvi saa tulla ja pian onkin taas jo joulukuu! Aika menee kuin siivillä, liiankin siivillä!


♥ :llä Pelaguu

10 kommenttia:

 1. Ihanat herkut. Mimosalla oli lauantaina Halloweenparty ja voi sitä lasten meteliä ja riemua.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herkkuja kyllä. Lapsille ne on tärkeitäkin, saavat pitää hauskaa.

   Poista
 2. Herkullisen näkösii muffinsseja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vain näköisiä, myöskin makuisia. ;) Kiitos!

   Poista
 3. En ole itsekään vietä kummemmin halloweenia, mutta aina kun löytyy jokin (teko)syy herkutella, otan sen ilolla vastaan. Paketillinen tomusokeria kuulostaa aika hurjalta määrältä! Mutta herkullisilta näyttävät. :)

  VastaaPoista

Kommenttisi on minulle tärkeä! Kiitän sydämestäni, että kommentoit! ♥ ♥ ♥