pelaguu.blogspot.com

maanantai 13. maaliskuuta 2017

Arvonta muistutus - tärkeää muutosta arvontaan!!

Hei, vaan kaikki blogini lukijat! Tulin kertomaan tärkeästä asiasta liittyen blogini 5-vuotis -arvontaan. Käynnistelin vajaa viikko sitten blogini 5-vuotis syntymäpäivän kunniaksi arvontaa, jossa voit voittaa Lappi -aiheisia palkintoja, kommentoimalla kesäkukkaideasi/-vinkkisi arvonta postaukseen. Tarkoituksena on etsiä omaan puutarhaani, jotain uusia kukkaistutusideoita Teiltä lukijoilta. Kerro siis arvontapostauksen kommenttikentässä sinun ehdotus kesäkukaksi/kukiksi arvontapostauksessa ilmoittamiini kohteisiin etu- ja takapihalle. Ja VAIN ne kommentit osallistuvat arvontaan, joissa on jokin yksivuotinen kesäkukkaistutusehdotus. TAI Vaihtoehtoisesti jos et keksi mitään ylläolevaan niin voit myös kertoa mikä on sinun lempikesäkukkasi/-kukat ja/tai millainen /millaiset ovat sinun kesäkukkaistutukset? Tai panostatko kesäkukkiin vai luotatko vain perennoihin? Kerro omat kesäkukkavinkkisi/ideasi!

Muutin vielä hieman tuota arvontaformaattia ja kaikki tarvittava tieto mitä tarvitset arvontaan osallistuaksesi on tässä:


Arvonta-aika: 9.3.2017 - 31.3.2017 klo 24 asti
Aihe: Kaaos Kukkaruukussa blogin puutarhan ensi kesän kesäkukkaistutukset
Osallistumisehdot:  HUOM! Aiemmasta ilmoituksesta poiketen, kaikki blogini lukijat, MYÖS ANONYYMIT voivat osallistua arvontaan. Laita tunnistettava nimimerkki kommenttikenttään ja jos et ole blogini lukija laita kommenttisi loppuun sähköpostiosoitteesi! Nimimerkittömät menee automaattisesti hylkyyn, eivätkä osallistu arvontaan. 
Arvonta vain suomessa asuville henkilöille. Kommentoi puutarhan kesäkukkaistutusehdotuksesi puutarhaani. Tai vaihtoehtoisesti voit myös kertoa mikä on sinun lempikesäkukkasi/kukat ja panostatko kesäkukkiin, jos niin miten? Voit vastata myös jos et panosta, jos luot perennoilla ilmeesi puutarhaasi tai jollain muulla. Kerro kesäkukkaistutusvinkkisi!
VAIN kesäkukkaistutusaiheiset/-vinkit/-ideat/lempikesäkukat/omat istutukset kommentit osallistuvat arvontaan.

Muista mainita monella arvalla olet mukana! Tässä tapauksessa blogini lukija voit olla vaikka et olisikaan "rekisteröitynyt" lukijakseni. Eli anonyymit myös rohkeasti mukaan!! Ei tarvi antaa vinkkejä minun puutarhani kohtiin vaan voit vapaamuotoisesti kertoa vain vaikka oman lempikesäkukkasi!

Arvontaan voit osallistua kahdella tai vain vaikka yhdellä arvalla, Katso tarkemmat ohjeet arvontapostauksesta! Kahdella arvalla osallistuminen edellyttää arvontakuvan linkittämistä omaan blogiisi, ja jos tuo ensimmäinen kuva ei tuntunut sopivan omaan blogiin (kun on pystysuuntainen ym) niin tein uuden arvontakuvan, jota voit linkittää omaan blogiisi. Ja HUOM! kaikki jo aiemmin osallistuneet voivat vielä kommentoida, jos haluatte tällä kuvalla toisen arvan niin saa kommentoida arvontapostausta! Huomautan myös, että arvontavaiheessa, kun arvonta on päättynyt, niin arvon todennäköisesti jokaiselle ensin oman numeron. Eli ensimmäisenä kommentoinut ei välttämättä ole nrolla 1 mukana arvonassa jne. Vaan jokaiselle tulee omat numerot tai sitten teen perinteisen lappuarvonnan. Eli sillä ei ole väliä missä välissä kommentoit, se ei vaikuta siihen mikä tulee sinulle arvontanumeroksi.


Tämän kuvan voit linkittää omaan blogiisi!
Muista kertoa, jos osallistut kahdella arvalla.

(jos mainintaa ei ole, automaattisesti silloin osallistuu yhdellä arvalla)SIIS HUOM! MYÖS ANONYYMIT OVAT MUKANA aiemmista tiedoista poiketen JA VOIT VAIKKA VAIN KERTOA MIKÄ ON LEMPIKESÄKUKKASI!! Nämä riittävät, että voit osallistua arvontaani.

Arvontapalkinnosta; jos et pidä poron papanoista, jotka ovat salmiakkia, niin voimme vaihtaa sen suklaalevyyn. Katselin jo yhtä uutta suklaata kaupasta!

Toistelen paljon itseäni tuossa arvontapostauksessa, mutta yritän sitä vielä muuttaa ettei olisi niin paljon toistoa. Laitan nämä päivitetyt tiedot myös tuonne arvontapostaukseen, jonne sinunkin suunta olisi nyt, tervetuloa lämpimästi osallistumaan arvontaan! Tehdään tästä yhdessä hieno arvonta, se tapahtuu vain sitten, että Te rakkaat lukijani kommentoitte, jotain puutarhan kesäkukkiin liittyvää, ohjeet yllä ja arvontapostauksessa!


Onnea kaikille vielä arvontaan! Arvontaan pääset tästä linkistä! Vielä on mukavasti kolmisen viikkoa aikaa osallistua arvontaani!

Arvonta on tehty osittaisessa blogiyhteistyössä pororeseptit.fi sivuston kanssa.

2 kommenttia:

 1. Onhan sulla tullut jo osallistujia hyvin. Pitäis tänään koettaa laittaa oma arvontapostaus, jotain on vielä hankinnassa :)
  Olin tässä vähän reissussa ja taas tänne kotipuoleen on tullut lisää lunta. Kesä tuntuu vaan kauemmaksi joutuvan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On, mutta vielä pitäisi saada. Huomasin heti että ei ollut niin suosittu tämä arvonta edellis vuoteen verrattuna, joten täytyi vähän muokata sääntöjä, jos se auttaisi. Mielelläni minä monen henkilön kesken arpoisin kuin vain kourallisen henkilöitä... Harmittaa jos ei tulekaan osallistujia
   Ehkä se johtuu sitten palkinnoista, sekin kävi mielessä.

   Poista

Kommenttisi on minulle tärkeä! Kiitän sydämestäni, että kommentoit! ♥ ♥ ♥