pelaguu.blogspot.com

keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Kehu päivässä piristää!! -kampanja ja muistutus arvonnasta..

Kehu päivässä piristää - ja ehkä se iso luonnon valo, jonka olemme saaneet taivaalle, ja aurinkolasit on täytynyt kaivaa hyvästä jemmasta takas nenille.

Maaliskuussa viikolla 10 vietettiin "Minä olen hyvä!" -viikkoa. Koko maaliskuun on siis lupa kehua itseään.

" Jokainen meistä on hyvä jossain ja jokaisella meistä on oikeus olla ylpeä työstään ja osaamisestaan. Terve itsetunto ja oman osaamisen arvostus ei ole samaa kuin ylimielisyys tai kopeus. Sitä paitsi itsestään puhuminen, varsinkin kun sen tekee julkisesti vaikkapa sosiaalisessa mediassa, tekee hyvää! Maaliskuussa on siis lupa nostaa omaa häntää ja tuoda esiin omia hyviä puoliaan esimiehelle, työkavereille ja tietysti itselleen. Helmikuussa kehuttiin kaveria selän takana, nyt vietetään Minä olen hyvä! -viikkoa 3.-7.3.2014. " www.epressi.com
" Minä olen hyvä -teemaviikko oli osa Kulkuväline mielekkääseen päivään -kampanjaa. Tämä Yllätetään yhteiskunta -ryhmän käynnistämä kansalaisliike on saanut jo lähes 200 työyhteisöä mukaan parantamaan fiilistä ja yhteishenkeä työpaikoilla ja hyvän fiiliksen virus jatkaa leviämistään! " www.epressi.com

" Minä olen hyvä! -viikon tarkoitus on tärkeä ja vakava. Sitä ei kuitenkaan saa toteuttaa liian vakavasti, itsensä kehuminen ja omien hyvien puolien esiin tuominen voi olla myös hauskaa, innovatiivista ja erilaista – sillä nostetaan koko työyhteisön fiilistä.

Minä olen hyvä! -viikkoon voi osallistua jokainen, myös työkaverin tai muita työyhteisöjä voi haastaa mukaan kampanjaan. Katsokaa kuka parhaiten nostaa omaa häntäänsä! Kehun tai tarinan siitä kuinka teemaa toteutti voi sitten jakaa Yllätetään yhteiskunta Facebook-sivulla tai Twitterissä.

Kulkuväline-kampanja ja sen mukana parempi fiilis ovat levinneet hienosti työpaikoille. Osallistuvien työyhteisöjen jäsenet ovat keskustelleet ja jakaneet kokemuksiaan aktiivisesti sosiaalisessa mediassa. Jokainen tarinansa jakanut saa palkinnon. " www.epressi.com
On selvä, että meille Suomalaisille itsensä kehuminen on haastavaa. Ja ainakin itsestäni voin sanoa, että helppoa se ei ole. Joitain pieniä juttuja ehkä kuitenkin varovaisesti löydän, kun mietin aikaa taaksepäin. Ne voi jollekin olla ihan mitättömiä pikkujuttuja, mutta itselle hyvinkin tärkeitä. Pienistä asioista voi kasvaa iso puu!

 Miten teidän työpaikalla tai kotona arkielämässä? Muistitko kehun?


 * * * * * * *

No joo ja onhan täälläkin jo oikeasti kevättä ilmassa, vaikka kovin aikaiselta se vielä tuntuu, mutta sehän kaikilla oli jo tiedossa. Tälläkin kertaa teen vain pikapostauksen ja muistuttelen tuosta arvonnasta. Pian alkaa viimeinen viikko ja jos ei enempää tule osallistumisia, niin saatan jopa arvontaa jatkaakin. Ainoa ongelma tai lähinnä haaste on se kun palkintona on siemeniä, että saisin ne suht nopsaa lähtemään, ajattelin, josko ne vielä ehtisivät teillekin tämän kevään kylvöihin... ?! Mahollisesti?! Onko aivan utopistista?

Osallistu siis arvontaan TÄSTÄ!!Toisaalta kun se aika, vaikkakin en ole kuin osa-aikaisesti ns. työelämässä, menee siis siihen tällähetkellä, vielä ainakin vähän aikaa.., että käyt työssä - olet illalla ihan naatti ja vapaa-ajalla leivot, pyykkäät, teet seuraavan viikon ruoan, ettei töitten jälkeen tartteis alkaa tekemään. No semmosta täältä kukkaruukun kaaoksesta tänään... Jospa sitä viikonloppuna suuntais ulos ja saisi vähän kuvatuksiakin lisää tänne kevään etenemisestä. Heips, siihen saakka!!

Ps: Yllä olevalla kuvalla voit linkittää arvonnan myös blogissasi, arpa siis siitäkin, jos on jäänyt mainitsematta ;) Katso tarkemmat ohjeet arvontapostauksesta!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle tärkeä! Kiitän sydämestäni, että kommentoit! ♥ ♥ ♥