pelaguu.blogspot.com

maanantai 7. lokakuuta 2013

11 kohdan blogihaaste

Sain blogihaasteen Vaihtoaskel hyppy blogin Annekatariinalta. Haasteen tarkoituksen on saada näkyvyyttä ja lisää lukijoita blogeille, joilla on alle 200 lukijaa. Näitä alle 200 lukijan blogihaasteita tulee ja menee, niitä tuli kevättalvellakin, mutta näitä on aina mukava pähkäillä, eriasia tosin että keksiikö mitään järkeviä paljastuksia itsestään ja aikalailla keväällä taisi tulla paljastettua itsestään lähestulkoon kaikki. Olen aika tylsä ihminen, eikä minulta nyt ole mitään hirmu paljastuksia luvassa! :) Noihin 11 haastettavaan yritin keksiä sellaisia, jotka eivät ihan vasta olisi haastetta saanut tai että, ei menisi kovin paljoa samoille. Jos sinusta tuntuu, että kysymykset ovat liian henkilökohtaisia sinun ei ole pakko niihin vastata. En myöskään pahastu, jos et ole kiinnostunut tälläkertaa vastailemaan haasteeseen. Toki toivon, että löydät hitusen aikaa haasteelle.
Säännöt:
 1. Jokaisen haastetun tulee kertoa 11 asiaa itsestään
 2. Jokaisen haastetun pitää vastata 11 kysymykseen, jotka haastajasi on valinnut
 3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille
 4. Haastajan tulee valita 11 blogia joissa on alle 200 lukijaa
 5. Sinun tulee kertoa, kuka sinut on haastanut ja kenet sinä haastat
 6. Ei takaisin haastamista

11 asiaa minusta

 1. Olen ollut samassa lentokoneessa Rovaniemeläisen alppihiihtäjä Tanja Poutiaisen kanssa.
 2. Luonto on toinen kotini.
 3. En voisi kuvitella asuvani kaupungissa. Joskus se toki voi olla edessäkin..
 4. Minulla voisi olla myös toinen ammatti, matkailupalvelujentuottaja. Mutta jätin sen kesken.. sanotaanko vaikka, että huonon motivaation takia.
 5. Minulla on kaksi kummilasta. <3 Ja olen kolmen täti. Ja kaikki ovat minulle yhtä tärkeitä.
 6. Omia lapsia meillä ei ole. Meille riittävät tällähetkellä koira, kummilapset ja muitten lapset!
 7. Haluaisin auttaa hädänalaisia ihmisiä, myös kotimaassa.
 8. Olen auttanut joskus, ostamalla Kummit tuotteita, pieniä lapsipotilaita.
 9. Toivoisin, että jonain päivänä minulla voisi olla oma kummilapsi (kotimaasta), tai että voisimme olla tukiperhe. Esim. SOS-lapsikylä toiminta kiinnostaa.
 10. Haaveissani olisi kunnon järkkäri. Tällähetkellä minulla on pokkarikamera Panasonic Lumix.
 11. Viimeisin kallis ostoni on ollut uusi pölypussiton imuri ja sarjalippu kuntosalille.

Annekatariinan kysymykset minulle

 1.  Mitä ruokaa olet tehnyt viimeksi? Risotto varmaan.. tai olikohan kanaa, jos tämän aamuista aamupuuroa ei lasketa. Paitsi, että sen puuron teki mies.
 2. Onko  sinulla kotieläin? Jep, onhan tuo. 5v ärrimurri Cairnterrieri, eli koira. :) Pentuaika oli ihan parasta. Se menee vain aina liian äkkiä. Nyt isompana tuo on melkoinen jukuripää, oman tien kulkija.
 3. Oletko käynyt avantouinnissa? En ole. Enkä uskaltaisikaan, joskus olen kokeillut mennä uimahallin kylmävesialtaaseen, siinä kuitenkaan onnistumatta.
 4. Mitä kieltä haluaisit oppia puhumaan? Ehkä venäjää. Olisi varmaan aika hyödyllinen. Näilläkn pärjään mitä nyt osaan. Espanja, ruotsi ja englanti.
 5. Oletko koskaan eksynyt metsään taikka vieraaseen kaupunkiin? En tavallaan. Veljeni on joskus yrittänyt minut pienempänä harhauttaa ja saanut luulemaan, että ollaan eksyksissä. Ja tottakai minähän uskoin. :D
 6. Pelkäätkö pimeää? Pelkään.
 7.  Mikä on suosikki TV-ohjelmasi? Tanssii tähtien kanssa, Huippumalli haussa (ulkomainen ja kotimainen versio), Amazing Race.. jne.
 8. Mitä olisit aina halunnut tehdä, mutta et ole voinut taikka uskaltanut? Unelmia?? Onhan niitä tietysti, mutta äkkiseltään ei tule mitään mieleen. Benhyppyä en tekisi, maailmanympärimatka? ei kai.. Matkustaminenkin Englantiin, Ranskaan, Hollantiin.. on sitten joskus mahdollista.
 9. Mitä tekisit, jos sinulla olisi ylimääräiset 10.000 euroa? Velat maksaisin pois, auttaisin vanhempia sillä rahalla sekä muita lähimmäisiä. Ja sitten matkustelisin ja kovasti!! Lentäisin varmaan ystäväni luokse Hollantiin, jota näkee aivan liian harvoin.
 10. Mikä kotitöistä on kaikista hauskinta? Tällähetkellä imurointi on ihan kivaa, kun on uusi imuri, sillä on niin vaivaton imuroida, että se käy kuin tanssi. Ennen pidin jollain kieroutuneella tavalla WC:n pesusta. :P
 11. Mikä on lempivärisi? Punainen. Lila. Vihreä sisustuksessa.
Syksy 2013. "Nyt mun täytyy vähän kurottaa, että mä nään jotain tän puuhkaan takaa. Mitä se mami taas kuvaa?" Hankala saada kuvaa niin, että silmätkin näkyis kunnolla. Ne jää joko pitkien karvojen taakse tai sitten kun pää on niin musta, niin silmiä ei taho sieltä kuvissa erottaa.

Minun 11 kysymystä sinulle:
 1. Onko sinulla kummilasta kehitysmaissa? Jos ei, oletko ajatellut joskus hankkivasi?
 2. Kirja, jota luet juuri nyt?
 3. Onko sinulla ystäviä/ystävää ulkomailla?
 4. Mitä harrastat?
 5. Onko sinulla mitään fobioita?
 6. Oletko mukana hyväntekeväisyystoiminnassa?
 7. Mitä kieliä osaat?
 8. Kauin paikka missä olet koskaan käynyt?
 9. Omistatko kesämökkiä? Jos et, haluaisitko omistaa?
 10. Minkälaisen kameran omistat?
 11. Lempi hedelmäsi? Erikoisin hedelmä, jota olet kokeillut tai syönyt?


Haastan seuraavat 11 blogia:

Puutarhan lumo
Lanttoniitty
Marin puutarhassa
Villa päivärinne
Palstamaan tarinoita
Oravankesäpesä
Hurahtanut
Kaikkea kodista
Onnenapiloita
Savea ja papuja
Pesänrakennus

22 kommenttia:

 1. Ooh, täytyypäs perehtyä jos vaikka innostuisin vastailemaan! :) kiitos Sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppa hyvä. Jännityksellä jään odottamaan. :)

   Poista
 2. Kiiitos haasteesta! Kivoja vastauksia sulla olikin kysymyksiin. Pitääpi vastailla kunhan kerkiää. Vaikeintahan tässä on keksiä 11 haastettavaa, mutta katsotaan kuin käy ;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos tästä.
  Täytyypi taas hieroa vähän älynystyröitä :D

  VastaaPoista
 4. Näitä täytyykin miettiä vähän. Hankalinta taitaa ollu juuri noiden uusien haastettavien keksiminen, kun piirit on niin pienet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näinhän se on. Minullakin on tuossa laidasta laitaan haastettuja sisustusblogeista, kodinrakennusblogeihin jne. Kannattaa lukea monipuolisesti erilaisia blogeja. Mutta riittää jos löytyy muutamakin blogi, jos ei löydy 11 niin ei siitä stressiä kannata ottaa. :)

   Poista
 5. Sos-lapsikylä toiminta varmasti olisi todella mielenkiintoista. Minua kiinnostaisi alkaa sijaisperheeksi...perhe on tätä vastaan, joten en varmaan vielä, mutta ehkäpä sitten kun tytär on aikuinen. Voisihan sitä olla vaikka varamummo jollekin pikkulapselle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onkohan jo olemassa varamummo toimintaa spr.lla esim.? Sellaisia tuki/sijaisperheitä varmasti tarvitaankin.

   Poista
 6. Toivottavasti et tykkää kovin huonoa, mutta valitettavasti en nyt sattuneesta syystä ehdi haasteeseesi vastaamaan. Kiitos kuitenkin, kun huomioit minutkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eihän sille voi mitään jos on kiireistä. Eipä mitään! :)

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Kiitos Sesse! :) Sinullakin näytti olevan kivoja karvakavereita, piipahdan myöhemmin lukemaan blogiasi hieman paremmin kunhan ehdin.

   Poista
 8. Hienosti tarkensit omaa henkilökuvaasi. Taisi olla avustajana tuo lutusen näköinen karvapallo. Sain itsekin tämän haasteen,vaan millään ei meinaa irrota noin paljon uutta asia minusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinhän se vähän on ja sekin että haluaako itsestään paljastaa kaikkea. Kyllähän se jaloissa pyörii kaiket päivät niin väkisinkin se tännekin putkahtaa. :-)

   Poista
 9. Kiitos haasteesta! Pääsen vasta nyt kommentoimaan, koska mökillä samsung galaxy notella kommentoiminen ei onnistu, vaan nyt tietokoneella onnistuu. Täytyy katsoa, jos saisin aikaiseksi vastailla siihen. 11 blogin haastaminen tuottaa ongelmia... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mittään. Ymmärrän täysin, kokonaisuudessaan 11 kohdan haaste on haastava. :) Mukavaa, jos jaksat vastailla. Eikä välttämättä tarvitse haastaa yhtään blogia tai riittää kun on muutamakin.

   Poista
 10. Moikka! Nyt vasta pääsin kunnon netin ääreen, meillä kun on kotona vaan jatkuvasti katkeileva netti ipadissa.. sillä ei hirveesti surffailla :D Koetan vastailla joku pvä tähän haasteeseen, kun se jo kolmesta blogista on heitetty, mut kiitos muistamisesta :) ps. koissi on ylisuloinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä se mittään. Mukava jos innostut vastailemaan. :)

   Poista

Kommenttisi on minulle tärkeä! Kiitän sydämestäni, että kommentoit! ♥ ♥ ♥