keskiviikko 3. huhtikuuta 2019

Viikonlopun ja koiramme kuulumiset + arvontamuistutus - Blogini on nyt myös Facebookissa! :)

Heipä Hei kaikille, täällä on niin haipakkaa, että tosiaan tänne en ole ennättänyt, mutta en ole unohtanut arvontaa. ;) Vaan panoksia on nostettu ja nyt löydät blogini myös Facebookista ja lisäsin vielä yhden palkinnon kokonaisuuteen. Käyhän klikkailemassa sinne facebookiin ja arvontapostaukseen (linkki alla) ja kerro kaverillekin. Löydät sen nimellä Kaaos kukkaruukussa tai sitten ehkä @pelaguublogspotcom .

Terveisiä Saariselältä ja Inarista, pyörähettiin siellä viikonloppuna. Jotain kuvia on, mutta saatan laitella niitä tänne jossain vaiheessa. Viikonloppuna Inarissa järjestettiin porokuninkuusajot, siis porokisat, niin siellä pyörähettiin, eipäs se matka niin pitkä lopulta ollutkaan vaikka sitä vähän murehdin. No sitten maanantaina meillä oli koiralle varattu eläinlääkäri kohdun tyhjennystä varten, kun on oireilut nyt, juonut paljon vettä ja niin pois päin. Niin ell vielä tunnusteli mahan ja ultrattiin. Sisäelimissä näkyi poikkeavuus. Kohtua ei tyhjennetty. Vaan menemme nyt jatkotutkimuksiin, selvitetään onko epäilys kasvaimesta ja etäpesäkkeistä oikea. Peukut ja varpaat pystyyn. Ihania kevätpäiviä sulle!


Tässäpäs tämä lisäys arvontapalkintoon, onko sinulla tälläistä? ;) (se on vielä sitten tilauksen alla, niin odotellaan saapumista mutta tarkoitus ois laittaa se pakettiin vielä mukaan)


4 kommenttia:

Kommenttisi on minulle tärkeä! Kiitän sydämestäni, että kommentoit! ♥ ♥ ♥