torstai 17. tammikuuta 2013

Puutarhabloggaajien pohjoinen tapaaminen

Sain Tinan blogista idean järkäillä mahdollista puutarhabloggaajien pohjoista tapaamista, mahdollisesti jonkin tapahtuman yhteyteen. Kuinka moni olisi halukas tulemaan? Ja kuinka moni olisi kiinnostunut, sen mukkaan tietenki tapaaminenkin järkkäillään. Kuinka moni on aikonut mennä Vaasaan Pohjanmaan Suurmessuille? Oisko sinne mahollista järkätä miitinki?

Toki kaikki etelästäkin bloggaavat olisivat tervetulleita ja ideoita ajankohdasta ja paikasta otetaan vastaan. Toki olisi hyvä saada myös tietoa eteenpäin, minun blogini ei varmasti ole niin suosittu vielä, että saisi tarpeeksi näkyvyyttä.

Heitän siis ilmoille siemenen itämään!


Edit: Tapaaminen olisi mahdollista toki järjestää minne vain, mutta Pietarsaari nyt tuli myös mieleen. Näytti olevan kaunis paikka ja olisi mahdollista järjestää myöhemmäksikin ajankohdaksi. Joka sopisi minulle paremmin.. ;) Mutta kuten sanottua laitetaanhan hautumaan! Ja paikka ehdotuksia otetaan vastaan.

24 kommenttia:

 1. Mä oon kyllä innostunut kaikista mahdollisista puutarhaihmisten kokoontumisajoista:) tuonne Vaasaan en oo kuitenkaan menossa,mutta kehitellään ajatusta.Eihän sen välttämättä tarvis olla mikään tapahtuma,ehkä joku kiva taimistokin vois olla tapaamispaikka ja sit jonnekin syömään ja kahvittelemaan jne?suunnitellaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä. Se Kaisaniemikin houkuttais, mutta tällähetkellä liian kaukana. Tai no meiltä nyt kaikki on kaukana.. :) Mutta kaikki kiinnostais. Ja olen innokas järjestämäänkin, jos tarvii, niin mulla aikaa! Tässä muuten vielä linkki yhteen kohteeseen Pietarsaaressa. http://www.museiportalosterbotten.fi/museot-a-o/museo/9-aspegrenin-puutarha-rosenlund

   Poista
  2. Tiina mietti taimistoa käyntikohteeksi. Toki meidänkin taimistolle voisi tapaamisen järjestää eli Harjunpään Taimisto Karijoella, missä kasvatan perennojani. Jos vain aika ja muut jutut sopisi yhteen että porukka pääsisi osallistumaan niin, Olette kyllä kaikki lämpimästi tervetulleita!!
   Oi, pitäisin teitä tosi mielelläni vierainani :)

   Myös hyvä ruokapaikka löytyy läheltä.
   Lisäksi voisi liittää jonkin yksityispihakäynnin jos aika antaa periksi. Esim. John Gullansin piha Kristiinankaupungissa olisi varmasti mielenkiintoinen. Hän kertoi viime kesänä pihastaan seuraavaa:
   "Minun 3000 neliömetrin puutarhani sijaitsee merenlahden rannalla etelänrinteellä. Puutarhassa kasvaa liki 200 ruusua ja puutarhani on täyteen ahdettu muutamalla sadalla perennalla sekä 250 daalialla ja kesäkukilla. Puutarhassa voi käydä vierailemassa päivittäin 10. kesäkuuta alkaen lokakuuhun asti. Varaa aika vierailulle".
   Ja on täällä toki muitakin mielenkiintoisia pihoja :)

   Poista
  3. Vautsi,Heidi-Maaria,tuohan kuulostaa mahtavalta! Ei muuta kuin suunnittelemaan,suunnittelemaan:)

   Poista
  4. Hyvä idea, Heidi-Maaria. Pistetään korvan taakse!

   Poista
  5. Hmm, mietin myös sitä että onko tyhmää järjestää kahdet tapaamiset yhtenä vuonna..? Heidi-Maaria, haluatko ottaa asian järjesteltäväksesi, voin toki toimia myös "promoottorina" asiassa. :D Milloin sulle Heidi-Maaria sopis. ;) Ehdotuksi, lissää otetaan mielellään vastaan!

   Poista
  6. Hyvältä kuulostaa suunnitelmanne :)
   Pistäkää inffoa jos toteutuu, mulla olis vain se sata kilsaa Kristiinaan..

   Poista
  7. Silmät ristissä, meinasin vahingossa painaa väärä nappia. x) Niin, meiltä on Hanna Kristiinaan 743km. Pitänee hiukan pohdiskella, mihin asti täältä kaukaa kehtaa lähtiä. Siinä mielessä, ehkä hankala sunnitella minun, kun minä tulen vain minua lähimpään paikkaan. x) Mutta pystyn minä joustamaankin ja hyvin yleensä joustanki.. :)

   Poista
 2. Täältä on yhtä pitkä matka niin etelään kuin pohjoiseenkin (ja Vaasaan myös..), mutta ainakin johonkin tapaamiseen haluisin päästä mukaan. Särkän perennataimistolla olis tarkoitus tulevana kesänä päästä käymään, siellä kun on niin vaikka mitä.. Ois kyllä tosi kiva nähdä muitakin pihahulluja, siellä tai jossain muualla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täältä myös, on pitkä matka joka paikkaan. :)

   Poista
 3. Hei Vianna, minä ainaki pääsisin helpommin vaikka Särkän perennataimistolle, meiltä sinne on varmaan jotai 30 kilsaa.=) Eli minä ilmottaudun mukaan, jos jotku on tulossa Raaheen.=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nähään me Laura sitte ainaki siellä! Laitanpas blogiini infoa kunhan tiedän milloin olen menossa (en ehkä kuitenkaan vielä pariin kuukauteen :o)

   Poista
  2. Tahtoo kans! Särkälle olen aikonut jo parin vuoden ajan ja matkakin olisi täältä ihan inhimillinen. Nyt tulis lähdettyä jos vaan ajankohta olisi sopiva =)

   Poista
  3. Tuo Särkkä olisi myös inhimillisen matkan päässä meiltä. :) Tai mikä meiltä nyt ois inhimillisen matkan päässä, kaikki kaukana, yökauen reissu siis. Harjunpään taimisto on nippanappa siinä ja siinä että onko kuiten liian kaukana meiltä. :( Jaksaako kovin kauas lähtiä. Ois ihana paikka varmasti, särkkäkin houkuttelis. :)

   Poista
  4. Mikä ois paras ajankohta mennä Särkkään?

   Poista
  5. no kuule tuut Pelaguu vähä pitemmälle reissulle,eka särkälle ja sit Heidi-Maarian taimistolle;) Särkälle kannattais tietty mennä alkukesästä jolloin taimivalikoima on suurimmillaan,jos aikoo ostoksia tehdä ja kannattaa tutustua etukäteen heidän valikoimiin,jotka päivitetään tässä kevään korvalla yleensä.Toki heidän näyteistutukset on näyttäviä muulloinkin kesän mittaan.

   Poista
 4. Särkälle siis! Minä ainakin!=) Meinasko se joku, että alkukesästä kannattas mennä, että ois taimia jäljellä, jos aikoo ostaa. Mutta ois kiva mennä sillainkin, että jotaki ois jo kuitenki kasvussa, nii sais ihailla niitä niiden kuuleman mukaan hienoja istutusalueita. Onko se sit alkukesää vai mitä aikaa se paras aika?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiina yllä ehdotti niin. Alkukesästähän on varmasti jo jotain kasvullaan..

   Poista
  2. Minäkin ehottomasti haluan mukaan! Raahessa täältä käy kyllä ihan päiväseltäänkin tuosta vaan, pietarsaaressakin just ja just, mut tuonne kauemmas en pysty lähtemään, maatilakiireiden takia.

   Yritin viime viikolla kommentoida varmaan ainakin 10 kertaa ja monena päivänä vaan ei koskaan onnistunu. En tiiä mikä täällä bloggerissa tökkii, monessa muussa blogissa samaa vikaa. :(

   Poista
  3. Jep, hyvä juttu!

   Aijaa, en oo hoksinu ite ongelmia bloggerissa. :(

   Poista
  4. Ja sitten ku vielä löydetään se kaikille sopiva päivä. :)

   Poista
 5. Meiltäkäsin kun ajattelee niin Särkkä on ihan liian kaukana työn lomassa piipahtaa kevät aikaan, vähän siksi ehdottelin tänne päin kun tiedän etten ennätä keväällä minnekkään kauemmas ja kiva olisi kuitenkin muita bloggaajia tavata :)
  Mutta Pelaguulle on toki melko pitkä tänne Pohjananmaalle ja varmasti joillekkin muillekkin. Tiedän kun olen usein pohjoiseen reissannut. Puutarhuri-sukujuureni kun ovat pohjoisesta kotoisin:)
  Jos suurimmalle osalle on helpompi matkustaa sinne niin tottakai sitten niin. Ehkä sitten joku toinen kerta täälläpäin. Ainakin jos käytte kesällä Kristiinankaupungin "Avoimissa Porteissa" niin käykää toki moikkaamassa. Tai sitten voitaisiin silloin järjestää pieni tapaaminenkin porukallakin jos useampi tulee silloin paikalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ehdottomasti. Järkkäile vain Heidi-Maaria tapaamista sinne. Me järkätään Särkälle. ;) Ja aikaa on kattella vielä lähempänä toukokuuta.

   Poista

Kommenttisi on minulle tärkeä! Kiitän sydämestäni, että kommentoit! ♥ ♥ ♥